Μενού Κλείσιμο

Επισκευή Laptop

Έλεγχος βλάβης

Λεπτομερή διάγνωση με προσεκτικό έλεγχο όλων των εξαρτημάτων του Laptop . Εκτιμάμε αν αξίζει η επισκευή και ενημερώνουμε τον πελάτη με την ακριβή χρεωση. Τέλος πραγματοποιούμε επαναληπτικό έλεγχο μετά την επιδιόρθωσή του.

Δωρεάν

Format λειτουργικού συστήματος

Ολοκληρωμένο καθαρό format με πάνω από 20 βασικές δωρεάν εφαρμογές. Περνάμε όλες τις αναβαθμίσεις καθώς και τις τελευταίες εκδόσεις των drivers του Laptop σας

25 ευρώ

Backup αρχείων

Αντιγράφουμε και ελέγχουμε με απόλυτη ασφάλεια όλα τα αρχεία σας για ιούς σε εξωτερικά μέσα αποθήκευσης και τα επαναφέρουμε καθαρά στο Laptop σας. Επίσης εξάγουμε όλα τα bookmarks και τα email σας.

10 ευρώ

Καθαρισμός ιών

Καθαρίζουμε και διαγράφουμε απο το λειτουργικό σας σύστημα ιούς, malware , διαφημιστικά αναδυόμενα παράθυρα και ύποπτα cookies,toolbars ή add-ons.

15 ευρώ

Εγκατάσταση antivirus

Επιλογή προγράμματος προστασίας για ιούς ή κακόβουλες εφαρμογές με συνδρομή ή δωρεάν. Εγκατάσταση και αναβάθμιση προγραμμάτων καθαρισμού και σήμανσης αξιολόγησης . Στην τιμή δεν περιλαμβάνετε το πρόγραμμα αν τυχόν δεν διαλέξετε κάποιο δωρεάν.

10 ευρώ

Εγκατάσταση εκτυπωτών, περιφερειακών, προγραμμάτων και παιχνιδιών

Εγκατάσταση , ρύθμιση και έλεγχο του εκτυπωτή και των περιφερειακών σας. Εγκατάσταση και ρύθμιση οποιοδήποτε παιχνιδιού ή προγράμματος του Laptop.

10 ευρώ

Αντιμετώπιση υπερθέρμανσης

Αποσυναρμολογούμε και κάνουμε εσωτερικό καθαρισμό σκόνης σε όλα τα σημεία. Γίνετε αλλαγή της θερμοαγωγικής πάστας με καινούρια υψηλής ποιότητας. Λιπαίνουμε τους βραχίονες και τα funs.Καθαρίζουμε το πληκτρολόγιο και τα εξωτερικά πλαστικά.

25 ευρώ

Αναβάθμιση Laptop

Γίνετε έλεγχος δυνατότητας αναβάθμισης και έλεγχος συμβατότητας και επιλογής ανταλλακτικού . Οι αναβαθμίσεις που γίνονται είναι στο σκληρό δίσκο, στον επεξεργαστή ,στην μνήμη Ram στο BIOS και στην κάρτα γραφικών. Στην τιμή δεν περιλαμβάνονται τα ανταλλακτικά.

Από 10 έως 40 ευρώ

Ανάκτηση αρχείων

Αν σβήσατε κατά λάθος τα αρχεία σας ή έχετε ένα ελαττωματικό μέσο αποθήκευσης εμείς μπορούμε να ανακτήσουμε τα δεδομένα σας.

40 ευρώ

Αντικατάσταση μπαταρίας και φορτιστή laptop

Ελέγχουμε την μπαταρία τον φορτιστή τα καλώδια και το βύσμα τροφοδοσίας και προχωρούμε στην αντικατάστασή τους. Χρεώνουμε μόνο το ανταλλακτικό.

Δωρεάν

Επισκευή σπασμένων πλαστικών

Αλλαγή σπασμένων πλαστικών. Επισκευή σε ραγισμένα καπάκια. Αντικατάσταση σπασμένων μεντεσέδων και βραχίονων.

Από 15 έως 40 ευρώ

Επισκευή ή αλλαγή ανεμιστήρα laptop

Έλεγχος συνολικής κατάστασης του Laptop. Αλλαγή η αντικατάσταση ανεμιστήρα. Αλλαγή θερμοαγώγικης πάστας και εσωτερικός καθαρισμός σκόνης.

35 ευρώ

Αλλαγή πληκτρολογίου laptop

Κάνουμε έναν δωρεάν γενικό έλεγχο του Laptop. Προχωρούμε στην αντικατάσταση του πληκτρολογίου. Στην τιμή δεν περιλαμβάνετε το ανταλλακτικό.

15 ευρώ

Αλλαγή σπασμένης οθόνης

Εκτελούμε δωρεάν γενικό έλεγχο του Laptop. Αντικαθιστούμε την σπασμένη οθόνη με γνήσια. Οθόνες για όλα τα μοντέλα και όλες τις ίντσες. Στην τιμή δεν περιλαμβάνετε το ανταλλακτικό.

25 ευρώ

Επισκευή ή αλλαγή τροφοδοσίας

Εκτελούμε δωρεάν γενικό έλεγχο του Laptop. Ελέγχουμε την κατάσταση του βύσματος και προχωρούμε στην επισκευή του ή στην αντικατάστασή του.

30 ευρώ

Επισκευή ή αλλαγή καλωδίου και Inverter οθόνης

Ερευνούμε την αιτία της βλάβης. Επισκευάζουμε το καλώδιο ή τον Inverter εφόσον είναι εφικτό αλλιώς προχωρούμε στην αντικατάστασή του.

25 ευρώ

Επισκευή βρεγμένου laptop

Χύθηκαν υγρά στο Laptop σας; Στεγνώνουμε και αφαιρούμε οποιαδήποτε υγρασία απο το εσωτερικό του Laptop σας. Εκτελούμε έλεγχο σωστής λειτουργίας.

55 ευρώ

Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α 24%

Οι τιμές αφορούν μόνο την εργασία