Μενού Κλείσιμο

Τρόποι πληρωμής

Πως μπορώ να κάνω πληρωμές για τις online αγορές μου;
Κάνοντας παραγγελία online απο το www.pcloading.gr μπορείτε να επιλέξετε πληρωμή με τους εξής τρόπους :

Πληρωμή με πιστωτική
      Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχετε την δυνατότητα πληρωμής με όλες τις αποδεκτές κάρτες πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες (Visa, MasterCard, Maestro, Electron, American Express).

      Εάν είστε καινούργιος πελάτης του pcloading και έχετε επιλέξει ως τρόπο εξόφλησης την Πιστωτική Κάρτα υπάρχει ενδεχόμενο καθυστερήσεων ως προς την αποστολή της παραγγελίας σας μέχρι να επιβεβαιώσει η εκδότρια τράπεζα της πιστωτικής σας κάρτας την εγκυρότητα των στοιχείων σας. Ο χρόνος ανταπόκρισης εξαρτάται από την εκδότρια τράπεζα και εκτιμάται από 2 Ώρες έως και 5 ημέρες. Σε καμία περίπτωση η Εταιρία pcloading δεν θα προβεί σε καμία είσπραξη έως ότου να λάβει την σχετική επιβεβαίωση. Παρόλα αυτά και για λόγους ασφαλείας η εκδότρια τράπεζα δεσμεύει το ποσόν της χρέωσης κατά την διάρκεια αυτή. Όλες οι ανωτέρω διαδικασίες γίνονται με σκοπό να προστατεύσουν τις ηλεκτρονικές σας αγορές και να μειώσουν την πιθανότητα να πέσετε θύμα εξαπάτησης.
      Εφόσον είστε παλαιός χρήσης του pcloading, έχει προηγηθεί η διαδικασία αυτή και βάση ορισμένων προϋποθέσεων, η παραγγελία σας εκτελείτε άμεσα χωρίς καμία απολύτως καθυστέρηση.

Πληρωμή με αντικαταβολή

      Η παραγγελία σας εκτελείτε άμεσα χωρίς καθυστερήσεις, η παραλαβή του πραγματοποιείτε στον χώρο σας από την Εταιρία Courier και η εξόφληση πραγματοποιείται επιτόπου με την παράδοση.

Πληρωμή με Κατάθεση σε Τράπεζα
      Για πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό σας δίνονται τα στοιχεία τραπέζης με το τέλος της παραγγελίας σας. Για την μείωση της όποιας καθυστέρησης στην εκτέλεση της παραγγελίας σας παρακαλούμε να αναγράφετε το όνομα σας ως Αιτιολογία Κατάθεσης έτσι ώστε να μπορέσει να πραγματοποιηθεί άμεσα η σχετική διασταύρωση. Στην συνέχεια παρακαλούμε να μας ενημερώσετε με e-mail. Εάν η κατάθεση δεν γίνει εντός 3 εργάσιμων ημερών, η παραγγελία σας διαγράφεται.

Εθνική Τράπεζα

ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ:ΠΕΛΕΚΑΣ,ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ,ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
IBAN:GR3501722500005250084446143
BIC:PIRBGRAA

Τράπεζα Πειραιώς

ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ:ΠΕΛΕΚΑΣ,ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ,ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
IBAN:GR4301101040000010400935648
BIC:ETHNGRAA 

Πληρωμή και παραλαβή από Κατάστημα
      Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει παραλαβή από κατάστημα σας δίνεται η δυνατότητα εξόφλησης απευθείας με μετρητά η κάρτα στο κατάστημα με την παραλαβή.

Θα παραλάβω απόδειξη για την αγορά μου;
      Για κάθε αγορά σας θα λαμβάνετε απόδειξη ή τιμολόγιο με την παράδοση του προϊόντος στον χώρο σας.