Μενού Κλείσιμο

Επισκευές υπολογιστών

Διαγνωστικός έλεγχος

Λεπτομερή διάγνωση με προσεκτικό έλεγχο όλων των εξαρτημάτων του υπολογιστή. Εκτιμάμε αν αξίζει η επισκευή και ενημερώνουμε τον πελάτη με την ακριβή χρεωση. Τέλος πραγματοποιούμε επαναληπτικό έλεγχο μετά την επιδιόρθωσή του.

Δωρεάν

Format λειτουργικού συστήματος

Ολοκληρωμένο καθαρό format με πάνω από 20 βασικές δωρεάν εφαρμογές. Περνάμε όλες τις αναβαθμίσεις καθώς και τις τελευταίες εκδόσεις των drivers του desktop σας.

30 ευρώ

Backup αρχείων

Αντιγράφουμε και ελέγχουμε με απόλυτη ασφάλεια όλα τα αρχεία σας για ιούς σε εξωτερικά μέσα αποθήκευσης και τα επαναφέρουμε καθαρά στον υπολογιστή σας. Επίσης εξάγουμε όλα τα bookmarks και τα email σας.

15 ευρώ

Καθαρισμός ιών

Καθαρίζουμε και διαγράφουμε απο το λειτουργικό σας σύστημα ιούς, malware , διαφημιστικά αναδυόμενα παράθυρα και ύποπτα cookies,toolbars ή add-ons.

20 ευρώ

Εγκατάσταση antivirus

Επιλογή προγράμματος προστασίας για ιούς ή κακόβουλες εφαρμογές με συνδρομή ή δωρεάν. Εγκατάσταση και αναβάθμιση προγραμμάτων καθαρισμού και σήμανσης αξιολόγησης . Στην τιμή δεν περιλαμβάνετε το πρόγραμμα αν τυχόν δεν διαλέξετε κάποιο δωρεάν.

10 ευρώ

Εγκατάσταση εκτυπωτών, περιφερειακών, προγραμμάτων και παιχνιδιών

Εγκατάσταση , ρύθμιση και έλεγχο του εκτυπωτή και των περιφερειακών σας. Εγκατάσταση και ρύθμιση οποιοδήποτε παιχνιδιού ή προγράμματος του υπολογιστή.

10 ευρώ

Αντιμετώπιση υπερθέρμανσης

Έλεγχος υπολογιστή για την αιτία της υπερθέρμανσης. Αφαίρεση σκόνης, αλλαγή θερμοαγωγιμής πάστας και λίπανση στους ανεμιστήρες. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης ειδικών φίλτρων σκόνης. Επανέλεγχός σωστής λειτουργίας του υπολογιστή.

20 ευρώ

Αλλαγή τροφοδοτικού υπολογιστή

Προσεκτικός έλεγχος του εσωτερικού του υπολογιστή για φθορές .Αντικατάσταση του ελαττωματικού τροφοδοτικού και επανέλεγχός του υπολογιστή .Στην τιμή δεν περιλαμβάνετε το ανταλλακτικό.

15 ευρώ

Αναβάθμιση Υπολογιστή

Γίνετε έλεγχος δυνατότητας αναβάθμισης και έλεγχος συμβατότητας και επιλογής ανταλλακτικού . Οι αναβαθμίσεις που γίνονται είναι στο σκληρό δίσκο, στον επεξεργαστή ,στην μνήμη Ram, στην μητρική , στην κάρτα γραφικών στο BIOS και στο σύστημα ψύξης. Στην τιμή δεν περιλαμβάνονται τα ανταλλακτικά .

Από 10 έως 40 ευρώ

Συνθέσεις Υπολογιστών

Σχεδιάζουμε τον υπολογιστή σας κομμάτι κομμάτι ακριβώς για τις δικές σας ανάγκες. Επιλέγουμε επώνυμα εξαρτήματα.

30 ευρώ

Ανάκτηση αρχείων

Αν σβήσατε κατά λάθος τα αρχεία σας ή έχετε ένα ελαττωματικό μέσο αποθήκευσης εμείς μπορούμε να ανακτήσουμε τα δεδομένα σας.

Από 40 ευρώ

Τεχνική υποστήριξη όλων των ειδών

Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη σε pcs , mini pc, All-in-one pc και iMac. Αναβαθμίζουμε και επισκευάζουμε το σύστημά σας.

35 ευρώ

Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α 24%

Οι τιμές αφορούν μόνο την εργασία